توجه

تور اروپا 5 شب و6 روزسوئیس , آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران , Turkish , 3285 | فاینداتور

تورهای لحظه آخری
خانه > پرزین سفر ایران > تور اروپا 5 شب و6 روزسوئیس

تور اروپا 5 شب و6 روزسوئیس | آژانس مسافرتی پرزین سفر ایران

اشتراک گذاری
فاینداتور تهران شهرک غرب ، بلوار خوردین ، بالاتر از دادمان ، کوچه توحید 1 ، پلاک 37 ، طبقه 4 1466994855 02188385208
تهران
زوریخ
تاریخ شروع تور:  1396/09/14
تاریخ پایان تور:  1396/09/19
نوع سفر:   هوایی - Turkish
مدت اقامت:  5 شب
مقصدمدتتوضیحات
زوریخ5 شبتاریخ های حرکت: 14-28 آذر-12 و 26 دی-10 . 24 بهمن تاریخ 12 دی 200 هزار تومان افزایش نرخ دارد.
نام هتل خدمات و درجه قیمت 2 تخت (هر نفر) قیمت 1 تخت (هر نفر) کودک با تخت 6 تا 12 سال (هر نفر) کودک بدون تخت 2 تا 6 سال (هر نفر) توضیحات
ستاره B.B
6,750,000 تومان 86,900,000 تومان 3,990,000 تومان 690,000 تومان نرخ کودک 4تا11 سال و 2 تا 4 سال می باشد.

اطلاعات تور
از تهران
نوع سفر هوایی
تاریخ 1396/09/14 الی 1396/09/19
مدارک مورد نیاز مدارک لازم ویزای سوئیس: مدارک شغلی : · ‫برای اعضای هئیت علمی دانشگاه ها: ‪اصل و ترجمه رسمی حکم استخدامی و آخرین فیش حقوقی به همراه مهر. · ‫برای دانشجویان و دانش آموزان: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به تحصیل. · برای صاحبان شرکت های خصوصی و مدیران ارشد که نامشان در آخرین تغییرات روزنامه رسمی درج شده باشد. (مدیر عامل،عضو هئیت مدیره،نائب رئیس هیئت مدیره، عضو هیئت مدیره، …) : اصل و ترجمه رسمی روزنامه­ رسمی آخرین تغییرات شرکت که اسامی ایشان در آن قید شده باشد. · ‫برای کارمندان شرکت های خصوصی‪: الف: ترجمه رسمی و کپی از روزنامه رسمی آخرین تغییرات مدیریتی شرکت. ب: اصل و ترجمه رسمی گواهی اشتغال به کار که نشانگر سمت، مدت اشتغال و علت سفر متقاضی باشد و بوسیله‌ی مدیر عامل اشاره شده در روزنامه رسمی بند الف امضا و تایید شده باشد. برای کارمندان بخش دولتی: اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم کارگزینی/ آخرین فیش حقوقی به همراه مهر . · ‫برای بازنشستگان ‪: اصل و ترجمه رسمی آخرین حکم بازنشستگی / آخرین فیش حقوقی. · ‫برای کسبه‪: اصل و ترجمه رسمی جواز کسب/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت بازرگانی · ‫برای پزشکان‪: اصل و ترجمه رسمی پروانه مطب‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام پزشکی · ‫برای مهندسان‪: اصل و ترجمه رسمی پروانه مهندسی‪/اصل و ترجمه رسمی کارت نظام مهندسی ( در صورت اشتغال در شرکت ‪)مدارک مربوط به کارمندان بخش خصوصی می بایست ارایه گردد. · ‫برای ساختمان سازان‪: اصل و ترجمه رسمی گواهی ساختمان‪/اصل و ترجمه قراردادهای کاری‪/اصل و ترجمه رسمی پایان کار ساختمان · ‫برای وکلا ‪: اصل و ترجمه رسمی پروانه وکالت/ ‪اصل و ترجمه رسمی کارت وکالت ***** برای کسانی که منبع درآمدشان از طرق مختلف تامین می گردد ارائه مدرک جهت اعلام منبع درآمدشان الزامی می باشد ‪ماننـــــد ارائه اجاره نامه و یا داشتن سپرده بلند مدت و حسابی که سود سپرده بلندمدت ایشان به آن واریز میگردد (حداقل زمان افتتاح حساب بلندمدت می بایست ‪3ماه قبل از تاریخ سفر مسافر باشد. ) 1. مدارک بانکی و مالی: · ‫برای حساب های کوتاه مدت یا جاری ‪: الف- ریز پرینت 3 ماه آخر همراه با نام و نام خانوادگی کامل مسافر (مطابق با پاسپورت) و تاییدیه بانک مربوطه. (با توجه به نوع سفارت از 3 ماه تا 6 ماه متغیر است) * برای حساب­های کوتاه مدت کپی از قراردادهای سپرده کوتاه مدت + ریز پرینت * همچنین برای کلیه موارد می­بایست میزان تمکن مالی در آنها مشخص باشد. ب- گواهی تمکن مالی به زبان انگلیسی که توسط امور بین الملل بانک مربوطه تایید شده باشد. · ‫برای حساب های بلند مدت‪: ‫ کارت حساب سپرده به همراه گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک مربوطه‪. · ‫‪حداقل مانده حساب ‪: بطور مثال حداقل مانده حساب برای هر متقاضی می­بایست به ازای هر روز سفر حداقل 3 میلیون تومان باشد، بدیهی­ست در صورت سفر خانواده سه نفره حساب سرپرست خانواده می­بایست به ازای هر روز حداقل 9 میلیون تومان باشد. ‫***نکته: افزایش ناگهانی مانده حساب به هیچ عنوان مورد قبول سفارتخانه ها نمی باشد*** ‫حضور مسافر در سفارت جهت ارائه مدارک و انگشت نگاری الزامی است‪. 2. سند ملکی ‪: اصل و ترجمه رسمی سند مالکیت به نام مسافر. سایر مدارک ‪: · اصل گذرنامه با حداقل ‪6ماه اعتبار همراه با اصل گذرنامه های گذشته · دو قطعه عکس ‪35*45(جدید، رنگی، تمام رخ، با زمینه سفید) · ‫اصل شناسنامه ها به نکات زیر توجه شود: – رضایت نامه محضری برای افراد زیر 11سال در صورت عدم درخواست ویزا برای یکی از والدین الزامی­ست‪.(ترجمه رسمی شود) – ارائه کپی از تمام مدارک در اندازه A4به همراه اصل مدارک هنگام ثبت نام الزامی می­باشد (در صورت عدم وجود کلیه مدارک هنگام ثبت نام، مسافر موظف به تکمیل مدارک خود حداکثر تا دو روز پس از تاریخ ثبت نام می­باشد.) – هر یک از مسافران باید برای ضمانت بازگشت از سفر ، هر نفر یک ضمانت نامه بانکی از مبلغ 50 میلیون تومان به بالا، بنا به صلاحدید کارشناس فروش تور و بر اساس مدارک و سوابقشان به شرکت گردش سازان تک پرداز ارایه نمایند. -هزینه­ صندوق سفارت برای صدور ویزا به عهده­ی مسافر می­باشد و در مورد سفارت سوییس این مبلغ به صورت ریالی دریافت می­ گردد. * توجه: کودکان زیر 12سال نیازی به حضور در سفارت ندارند و ارایه مدارکشان توسط والدین کفایت می­ کند.
خدمات آژانس بلیط رفت و برگشت ترکیش ایر-ترانسفر های فرودگاهی-اقامت در هتل 5 ستاره با صبحانه-ویزای شنگن-بیمه مسافرتی-تور لیدر فارسی زبان-3 نوبت گشت شهری به همراه لیدر فارسی زبان-راهنمای محلی گشت روز دومکگشت شهری زوریخ گشت روز سوم:گشت شهری لوسرن گشت روز چهارم ک راین فال
توضیحات درصورت عدم صدور روادید از طرف سفارت 10 % مبلغ تور کسر خواهد شد. -هزینه ترجمه مدارک به عهده مسافر می باشد. -ارائه ضمانت بازگشت از سفر الزامی است -



به کانال تلگرام فاینداتور بپیوندید
نظرات

نام:
کد امنیتی:
Captcha
نظر:
انصراف